Policy

Låt själen möta kroppen i hjärtat av gamla staden” Till oss ska Du komma för en avkopplande stund i en harmonisk miljö. Vi vill framhäva en känsla av lugn och harmoni  när ni kommer till oss. Vi är utbildade terapeuter och är redo att ge dig allt från lyxiga ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, massager, kurbad, makeup och fotvård, till en stund i vår relax med lättare förtäring. Vi använder oss av Babor, Maria Åkerberg, Saicara.

Betalning sker vid ankomst med kort eller kontant, kan även betalas via bankgiro innan besöket. Bankgiro: 5026-7327.

Vi löser in: Actiway Friskvård, Min Friskvård Friskvårdskupong o App, och Presentkort på valfri valör eller behandling

Lämna hets och stress för en stund. Hos oss hämtar Du ny energi!

© Spakällans Behandlingsmeny är upphovsrättsskyddad.

§ Vi förbehåller oss rätten för ändringar i pris och behandlingsmenyer.
§ Bokad tid är vistelsetiden.
§ Avbokningar som sker senare än 24 timmar innan besöket debiteras med 50 % av beloppet. Ni kan avboka genom att mejla till post@spakallan.nu eller ringa vår reception 016-13 43 73.
§ Vistelsen i relaxavdelningen sker under eget ansvar.
§ Ange vid bokning din sjukdom eller ditt tillstånd (till exempel allergier, hjärt- och kärlsjukdomar, graviditet, virus eller dylikt).

Tillval: Vill du kombinera själv din behandling utifrån vår behandlingsmeny, lägg till ditt önskemål eller gör ditt tillval vid beställning.
Ring 016-13 43 73 eller maila post@spakallan.nu för mer information om hur du kan skräddarsy din beställning.
Exempel på tillval vi kan erbjuda.
 Relaxavdelning
 Delkroppsmassage; välj mellan skalpmassage, handmassage, fotmassage, rygg/nacke
 Vaxning
 Frans & brynfärgning  
 Dusch med peeling

                                                                                                                                                                                                                            

Relaxavdelning & Gruppbokningar

Ni har tillgång till relaxavdelningen själva under bokad tid med eller utan behandling.

Exempel: En stund för dig själv och din partner, affärskollega, väninna, kompis, möhippa, relax med gänget en kick off eller en after work. Badrock, schampo, handduk, tofflor och lättare förtäring i form av frukt ingår i besöket.

OBS! Medtag badkläder!

Relaxavdelningen per timme  400 kr/pers

Relaxpaket Relax Duo eller i grupp från 90 min  850 kr/pers
En trevlig och avkopplande stund tillsammans 1-6 pers. Koppla av en stund i vår relaxavdelning. 
Under Er vistelse tar vi hand om er för varsin behandling 30 min.
Välj mellan:
 Rygg och nackmassage och lättare ansiktsrengöring med ansikts- och skalpmassage.
 Ansiktsrengöring med ekologiska produkter där peeling och mask ingår. Under mask ingår skalpmassage. Avslutas med anpassad dagcreme.

Av koppling i Relaxen från 120 min  1050kr/pers
För 2 personer. Under er vistelse i vår relaxavdelning tar terapeuterna hand om er för varsin behandling 45 min.
En stund att umgås tillsammans.
 En avslappnande rygg- och nackmassage därefter under ansiktsmassage ingår peeling, mask som verkar under skalpmassage och avslutas med anpassad dagcreme.
 Ansiktsbehandling med anpassade ekologiska produkter för Din hud ingår. Rengöring, peeling och därefter läggs en anpassad mask som verkar under en skalpmassage . Behandlingen avslutas med en passande dagcreme.

Relax med helkroppsmassage 1-2 pers 120 min  1150kr/pers
Under Er vistelse i samband  med Relaxavdelningen tar vi hand om er för varsin helkroppsmassage 60 min inkl ansikte- och skalpmassage.

Relax Lyx 1-2 pers 150 min  1350 kr/pers
Under Er vistelse i samband  med Relaxavdelningen tar vi hand om er för varsin energigivande kroppsbehandling. Ett återfuktande och mjukgörande kroppsbalm masseras in under en helkroppsmassage. Under en skön ansiktsmassage med en återfuktande mask, produkter anpassade för både honom och henne, avslutas behandlingen med en avslappnande skalpmassage.

 

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling Klassisk med porrengöring  950 kr
Behandlingen skräddarsys helt efter dina behov. Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, brynplock, ansiktsmassage och mask. Avslutas med passande serum, ögon- och dagcreme. Lämplig för alla hudtyper.

Ansiktsbehandling Face Crash  850 kr
Babors ampullbehandling ger en intensiv fuktboost som ökar fuktnivån samt ökar penetrationen av efterföljande produkter. Rengöring, peeling, massage, ampullcrash och avslutningsvis läggs en passande ögon-och dagkräm. Ger snabbt uppfräschande resultat redan vid första behandlingen. En strålande hud redo inför det speciella tillfället. Lämplig för: Alla hudtyper Ansiktsbehandling

Doctor Babor 850kr
AHA-behandling som förfinar hudens yta och ger ny lyster. Dubbelrengöring, enzympeeling, AHA syra, avslutande serum och creme. Lämplig för: förstorade porer, akneärr, pigmentförändringar, solskadad, trött och torr hud. Rekommenderas även som kurbehandling.

Ansiktsbehandling Antirouge  650 kr
En behandling som förbättrar hudens motståndskraft, förebygger och motverkar ytliga blodkärl, ger fukt och är inflammationshämmande. Passar alla hudtyper, speciellt lämplig för känslig hud med tendens till ytliga kärl och hud med rosacea eller mild acne.

Ansiktsbehandling Aroma alt C-vitamin, AHA  550 kr
Avkopplande behandling som tillför huden fukt och näring. Rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask. Behandlingen avslutas med passande serum, ögon- och dagcreme. Aroma lämplig för alla hudtyper. C-vitamin ej lämplig för citrusallergiker.

Fransar & Bryn

Brynplock  350 kr
Färgning av enbart fransar eller bryn  350 kr
Färgning av bryn eller fransar + brynplock  450 kr
Fransfärg, brynfärg & brynplock  550 kr

Vaxning

Ben Halva  550 kr 
Ben Hela  750 kr
Ben Hela samt bikinilinje  950 kr
Bikinilinje eller axiller  550 kr
Rygg eller bröst  750 kr
Överläpp eller haka  350 kr

Fotvårdsbehandling

Klassisk fotvård - Friskvård  650 kr
Konsultation, fotbad, hel fotbehandling där allt ingår, fotmassage

Fotvårdsbehandling Medicinsk  550 kr
Konsultation och fotbad med fokusering på behandling av t.ex. psoriasis, reumatiker, diabetiker, nageltrång, förhårdnader, liktornar, vårtbehandling och hälsprickor. Nagelklippning ingår.

Nagelklippning  350 kr
Klippning av naglar.

Spapedikyr  950 kr
Fotbad, peeling, klippning/filning av naglar, vård av nagelband, lättare filning av fötter, fotmassage samt fuktmask. I behandlingen ingår en avkopplande delmassage. Lackning ingår i behandlingen om så önskas.

Handvård Spamanikyr  950 kr
Naglarna formas och nagelband vårdas. Händerna peelas och masseras in med en vårdande crème. Naglarna lackas i valfri kulör

Kroppsbehandlingar

Lyxkur 80 min  1350 kr
Behandlingen inleds med en kroppspeeling som tar bort döda hudceller, mjukar upp och ger huden ny lyster. Därefter följer ett masserande kurbad med eteriska oljor. Efter badet appliceras kroppen in med en väldoftande olja och en Aroma ansiktsrengöring med avslappnande ansiktsmassage.

Lyxkur special 100 min  1550 kr
Lyxkur samt halvkroppsmassage.

Lyxkur special + 120 min  1750 kr
Lyxkur samt helkroppsmassage.

 

Kroppspeeling Havssalt 45 min  600 kr
En havssaltpeeling som tar borta döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen. Huden blir len och får en ny lyster. Som avslutning appliceras huden in med bodylotion och olja av ekologiska produkter en.

Kurbad 40 min  550 kr 
Ett varmt bad bland eteriska oljor som alla har olika verkan på både hud och sinne. Efter badet smörjs kroppen in med bodylotion alt. olja.

 

Massage

Delmassage 15 min  300 kr
Väl mellan rygg- & nacke, armar, ben, ansikte, fötter.

Massage Halvkropp 30 min  500 kr
Klassisk/Aroma. Rygg- & nacke samt baksida ben.

Massage Helkropp 50 min  700 kr
Klassisk/Aroma. Rygg, nacke, ben, armar alt. ansikte, skalp eller fötter.

För gravida har vi gravidkudde.

Massage helkropp med Spa around the world

Massage Effective Touch Body 60 min  850 kr
Helkroppsmassage återställer konstant spänning och nedstämdhet, löser upp spänningar och stelhet i rygg/nacke. Lindrar stress och ger en god sömn. Massagemetodens egenskaper kombineras i olika traditionella metoder i modern teknik. En akupressurmassage som ger en avslappnande och skön upplevelse.

Massage Hot Stone 70 min  1050 kr
En olja med en unik doft masseras hela kroppen, från topp till tå. Under ansiktsmassage ingår mask och återfuktande ansiktscreme. Värmen från lavastenarna ökar tillsammans med massagen cirkulationen i kroppen och lindrar värk i muskler samt leder. Denna behandling bygger på den asiatiska filosofin där man inte bara behandlar utsidan utan även lägger stor vikt på att ”behandla insidan”. En anti-stress-behandling för alla!

Massage Energi Khanya of Africa 90 min 1350 kr
En helhetsbehandling som stimulerar livsenergin, ger klarsynthet och fokus. Behandlingen börjar med en stimulerande helkroppspeeling med ett havssalt följt av en stimulerande helkroppsmassage i en eterisk oljeblandning med balm med inslag av kryddor. Ansiktet behandlas med en mineralrik lermask under en ansikts- och skalpmassage. Metoden motverkar stress och trötthet, ger en djup avkopplande effekt.

Kroppsinpackningar med äkta havssalt och ekologiska produkter.

Kroppsinpackning Aroma 70 min  1050 kr
Behandlingen börjar med en lenande och stimulerande kroppspeeling med äkta havssalt i duschen. En milt doftande och varm aromaolja masseras in över hela kroppen som därefter packas in i behaglig värme. Under tiden inpackningen verkar ges en Aroma ansiktsbehandling med AHA-mask och avslutas med en avslappnande ansikts- och skalpmassage.

Kroppsinpackning med Grön lera 70 min  1250 kr
Behandlingen börjar med en lenande Ungersk mineralrik lera appliceras in över hela kroppen som mjukar upp och ökar cirkulationen i huden samt lindrar muskel- och ledvärk. Under tiden inpackningen verkar ges en Aroma ansiktsbehandling med AHA-mask och avslutas med en avslappnande ansikts- och skalpmassage.

Kroppsinpackning 80 min  1250 kr
Terapeuten inleder med en lenande och stimulerande kroppspeeling med äkta havssalt. Huden appliceras in i en helkroppsinpackning. Behandlingen fortsätter med anpassade produkter under avslappnande och energigivande ansikts- och skalpmassage, återfuktande mask och anpassad dag- och ögoncreme.
Välj kroppsinpackning:
Vit -/ mörkchoklad – kroppen appliceras in med en ljuvligt mjukgörande balm med doft av som ger näring till huden.
Energi – Mjukgörande balm som smälter på huden under appliceringen med cirkulationsökande och läkande produkter från citrus. Finns även i neutral doft.
Shaping Babor En återfuktande och lyxig balm från Babor appliceras in över hela kroppen. Under en skön akupressur ansiktsmassage läggs en återfuktande mask om verkar under en skalpmassage. Behandlingen avslutas med anpassad dag- och ögoncreme.