Policy

"Låt själen möta kroppen i hjärtat av gamla staden”. Till oss ska Du komma för en avkopplande stund i en harmonisk miljö. Vi vill framhäva en känsla av lugn och harmoni  när ni kommer till oss. Vi är utbildade terapeuter och är redo att ge dig allt från lyxiga ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, massager, kurbad, och fotvård, till en stund i vår relax med lättare förtäring. Vi använder oss av Babor, Maria Åkerberg, Saicara.

Betalning sker vid ankomst med kort eller kontant. Vi löser även in: Actiway Friskvård, Epassi, Min Friskvård Friskvårdskupong o App, och Spakällans presentkort på valfri valör eller behandling.

Lämna hets och stress för en stund. Hos oss hämtar Du ny energi!

© Spakällans Behandlingsmeny är upphovsrättsskyddad.

§ Vi förbehåller oss rätten för ändringar i pris och behandlingsmenyer.
§ Bokad tid är vistelsetiden.
§ Avbokningar som sker senare än 24 timmar innan besöket debiteras med 50 % av beloppet. Ni kan avboka genom att mejla till post@spakallan.nu eller ringa vår reception 016-13 43 73.
§ Vistelsen i relaxavdelningen sker under eget ansvar.
§ Ange vid bokning din sjukdom eller ditt tillstånd (till exempel allergier, hjärt- och kärlsjukdomar, graviditet, virus eller dylikt).

Tillval: Vill du kombinera själv din behandling utifrån vår behandlingsmeny, lägg till ditt önskemål eller gör ditt tillval vid beställning.
Ring 016-13 43 73 eller maila post@spakallan.nu för mer information om hur du kan skräddarsy din beställning.
Exempel på tillval vi kan erbjuda.

  • Relaxavdelning
  • Delkroppsmassage; välj mellan skalpmassage, handmassage, fotmassage, rygg/nacke
  • Vaxning
  • Frans & brynfärgning 
  • Dusch med peeling                                                   

Relax & gruppbokningar

Ni har tillgång till relaxavdelningen själva under bokad tid med eller utan behandling.

Exempel: En stund för dig själv och din partner, affärskollega, väninna, kompis, någon du vill fira, relax med en kick off eller after work.
Badrock, schampo, handduk, tofflor och lättare förtäring i form av frukt ingår i besöket.

OBS! Medtag badkläder!

Relaxavdelningen per timme  400 kr/pers  
Antal: Max 1-4 personer

Relaxpaket Relax Duo eller i grupp Pris: 850 kr/pers

Vistelsetid från 90 min.  
En trevlig och avkopplande stund tillsammans 1-4 pers. Koppla av en stund i vår relaxavdelning. 
Under Er vistelse tar vi hand om er för varsin behandling 30 min. 
Välj mellan: 

  • Rygg och nackmassage och lättare ansiktsrengöring med ansikts- och skalpmassage. 
  • Ansiktsrengöring med ekologiska produkter där peeling och mask ingår. Under mask ingår skalpmassage. Avslutas med anpassad dagcreme.

Relax med helkroppsmassage 1-2 pers Pris: 1150kr/pers

Vistelsetid 130 minuter. Under Er vistelse i samband med Relaxavdelningen tar vi hand om er för varsin helkroppsmassage 60 min inkl ansikte- och skalpmassage.

Relax Lyx med Helkropp 1-2 pers Pris: 1350 kr/pers

Vistelsetid 150 minuter. En avkopplande stund i våran relax med lättare förtäring. Under Er vistelse tar terapeuterna hand om Er för en energigivande kroppsbehandling där ett mjukgörande balm/olja masseras in på kroppen under en helkroppsmassage som övergår i en ekologisk ansiktsrengöring med peeling, mask och en avslappnande ansikts- och skalpmassage. Alla produkter i denna behandling är ekologiska produkter.

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling Klassisk 950 kr

I behandlingen ingår dubbelrengöring och anpassas efter behov, peeling, ånga, och med en anpassad mask. Ingår brynplock o färg, samt massage av ansikte och dekolletage. Avslutas med serum och ögon- och dagcreme. Boka tid här!

Ansiktsbehandling Bästa från Babor 950 kr

En Babor ansiktsbehandling är nu aktuell för Dig som vill se ett snabbt resultat. Grundläggande och anpassad hudvård med kombinationer med de bästa av aktiva ingredienser. Effektiv och resultatinriktad behandling som ger anti-age effekt, som avslutas med en skön massage av ansikte och dekolletage. Boka tid här!

Ansiktsbehandling Face Crash 850 kr

Babors ampullbehandling ger en intensiv fuktboost som ökar fuktnivån samt ökar penetrationen av efterföljande produkter. Rengöring, peeling, massage, ampullcrash och avslutningsvis läggs en passande ögon-och dagkräm. Ger snabbt uppfräschande resultat redan vid första behandlingen. En strålande hud redo inför det speciella tillfället. Lämplig för: Alla hudtyper. Boka tid här!

Ansiktsbehandling Antirouge alt C-vitamin, AHA 750 kr

En behandling som förbättrar hudens motståndskraft, förebygger och motverkar ytliga blodkärl, ger fukt och är inflammationshämmande. I behandlingen ingår rengöring, aha-peeling, ansiktsmassage, mask, avslutande creme. Passar alla hudtyper, speciellt lämplig för känslig hud med tendens till ytliga kärl och hud med rosacea eller mild acne. Boka tid här!

Ansiktsbehandling Ekologisk 550 kr

Avkopplande behandling som tillför huden fukt och näring. Rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask. Behandlingen avslutas med passande serum, ögon- och dagcreme. Aroma lämplig för alla hudtyper. Boka tid här!

Ansiktsbehandling Pure Cell Treatment Ekologisk 1495 kr

Ansiktsbehandling Pure Cell Treatment en nyhet i den ekologiska världen. Behandlingen förbättrar mogen hud oavsett kondition och utgångsläge. Djuprengörande ansiktsbehandling i tre steg med rent ekologiska produkter. Levande celler från Rosenrot arbetas in under en skön kraftig ansiktsmassage. Under mask utförs en skön handmassage med ett mjukgörande balm. Rosenrot är DNA-skyddande och uppbyggande för huden. En världssuccé. Boka tid här!

Fransar & Bryn

Brynplock 350 kr. Boka tid här!

Färgning av enbart fransar eller bryn 350 kr. Boka tid här!

Färgning av bryn eller fransar + brynplock 450 kr. Boka tid här!

Fransfärg, brynfärg & brynplock  550 kr. Boka tid här!

Vaxning

Ben Halva 550 kr. Boka tid här!

Ben Hela 750 kr. Boka tid här!

Ben Hela samt bikinilinje 950 kr. Boka tid här!

Bikinilinje eller axiller 550 kr. Boka tid här!

Rygg eller bröst 750 kr. Boka tid här!

Överläpp eller haka 350 kr. Boka tid här!

Fotvårdsbehandling

Klassisk fotvård - Friskvård - Medicinsk 650 kr

Konsultation, fotbad, hel fotbehandling där allt ingår. Även med fokusering på behandling av förhårdnader, liktornar, hälsprickor. Även psoriasis, reumatiker, diabetiker, nageltrång, vårtbehandling. Boka tid här!

Fotvårdsbehandling Nagelklippning 450 kr

Fotbad och klippning av naglar. Boka tid här!

Spapedikyr 950 kr

Fotbad, peeling, klippning/filning av naglar, vård av naglar, filning av fötter, fuktmask. I behandlingen ingår en avkopplande fotmassage och benmassage. Lackning ingår i behandlingen om så önskas. Boka tid här!

Handvård 750 kr

Naglarna formas och nagelband vårdas. Händerna peelas och masseras in med en vårdande crème. Naglarna lackas i valfri kulör. Boka tid här!

Kroppsbehandlingar

Lyxkur 90 min 1550 kr

Behandlingen inleds med en kroppspeeling som tar bort döda hudceller, mjukar upp och ger huden ny lyster. Därefter följer ett masserande kurbad med eteriska oljor. Efter badet appliceras kroppen in med en väldoftande balm/olja och fortsätter i en Aroma ansiktsrengöring med avslappnande ansiktsmassage och dekoltagemassage. Boka tid här!

Kroppspeeling med ansikte 60 min 850 kr

Terapeuten tar hand om Dig för en kroppspeeling, även rengöring och peeling av ansikte. Efter dusch lägges en återfuktande ansiktsmask och kroppen appliceras in med exklusivt balsam/olja terapeut. Avslutas med en med passande dag- och ögoncreme. Boka tid här!

Kroppspeeling Havssalt 45 min 600 kr

En havssaltpeeling som tar borta döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen. Huden blir len och får en ny lyster. Som avslutning appliceras huden in med bodylotion/olja av ekologiska produkter en. Boka tid här!

Kurbad 45 min 600 kr

Ett varmt bad bland eteriska oljor som alla har olika verkan på både hud och sinne. Efter badet smörjs kroppen in med bodylotion alt. olja. Boka tid här!

Massage

Delmassage 15 min 300 kr

Väl mellan rygg- & nacke, armar, ben, ansikte, fötter. Boka tid här!

Massage Halvkropp 30 min 500 kr

Klassisk/Aroma. Rygg- & nacke samt baksida ben. Boka tid här!

Massage Helkropp 50 min 700 kr

Klassisk/Aroma. Rygg, nacke, ben, armar alt. ansikte, skalp eller fötter. Boka tid här!

För gravida har vi gravidkudde.

Massage helkropp med Spa around the world

Massage Effective Touch Body 60 min 850 kr

Helkroppsmassage återställer konstant spänning och nedstämdhet, löser upp spänningar och stelhet i rygg/nacke. Lindrar stress och ger en god sömn. Massagemetodens egenskaper kombineras i olika traditionella metoder i modern teknik. En akupressurmassage som ger en avslappnande och skön upplevelse. Boka tid här!

Massage Hot Stone 65 min 1050 kr

En olja med en unik doft masseras hela kroppen, från topp till tå. Under ansiktsmassage ingår mask och återfuktande ansiktscreme. Värmen från lavastenarna ökar tillsammans med massagen cirkulationen i kroppen och lindrar värk i muskler samt leder. Denna behandling bygger på den asiatiska filosofin där man inte bara behandlar utsidan utan även lägger stor vikt på att ”behandla insidan”. En anti-stress-behandling för alla! Boka tid här!

Massage Energi Khanya of Africa 90 min 1350 kr

En helhetsbehandling som stimulerar livsenergin, ger klarsynthet och fokus. Behandlingen börjar med en stimulerande helkroppspeeling med ett havssalt följt av en stimulerande helkroppsmassage i en eterisk oljeblandning med balm med inslag av kryddor. Ansiktet behandlas med en mineralrik lermask under en ansikts- och skalpmassage. Metoden motverkar stress och trötthet, ger en djup avkopplande effekt. Boka tid här!

Kroppsinpackningar med äkta havssalt och ekologiska produkter

Kroppsinpackning Aroma 70 min 950 kr

Behandlingen börjar med en lenande och stimulerande kroppspeeling med äkta havssalt i duschen. En milt doftande och varm aromaolja appliceras in över hela kroppen som därefter packas in i behaglig värme. Under tiden inpackningen verkar ges en Ekologisk ansiktsbehandling med anpassad mask och avslutas med en avslappnande ansikts- och dekolletage massage samt skalpmassage. Boka tid här!

Kroppsinpackning med Grön lera 90 min 1250 kr

Behandlingen börjar med en lenande Ungersk mineralrik lera appliceras in över hela kroppen som mjukar upp och ökar cirkulationen i huden samt lindrar muskel- och ledvärk. Under tiden inpackningen verkar ges en Ekologisk ansiktsbehandling med lermask. Efter dusch appliceras kroppen in med en värmande balm och avslutas med en avslappnande ansikts- och deklooetage massage samt skalpmassage. Boka tid här!

Kroppsinpackning 80 min 1250 kr

Terapeuten inleder med en lenande och stimulerande kroppspeeling med äkta havssalt även rengöring och peeling av ansikte. Du väljer Din inpackning (se nedan) som sedan appliceras in i en helkroppsinpackning. Behandlingen fortsätter med anpassade produkter under avslappnande och energigivande massage av ansikte- och dekolletage samt skalpmassage, återfuktande mask och anpassad dag- och ögoncreme. 
Välj kroppsinpackning:

  • Vit -/ mörkchoklad – kroppen appliceras in med en ljuvligt mjukgörande balm med doft av som ger näring till huden. 
  • Energi – Mjukgörande balm som smälter på huden under appliceringen med cirkulationsökande och läkande produkter från citrus. Finns även i neutral doft. 
  • Babor En återfuktande och lyxig balm från Babor appliceras in över hela kroppen. Efter en skön akupressur ansiktsmassage läggs en återfuktande mask som verkar under en massage av dekolletage och skalp. Behandlingen avslutas med anpassad dag- och ögoncreme.

Boka tid här!

Presentkort Kroppsinpackning Aroma

Presentkort Behandling

Presentkort 1.000,00 Kr

Presentkort Belopp